İzmir, Türkiye
+902323482343
info@avtmuhendislik.com

Blog

Mobil Su Arıtma Sistemleri

Bir konteyner içinde; Multimedya Filtre ve iki geçişli Ters Ozmoz sistemi (53 m3/h kapasiteli).Bir konteyner içinde; Elektrodeiyonizasyon sistemi aracılığıyla (EDI) ultra saf su üretimi (50 m3/h kapasiteli).Bir konteyner içinde, özel havalandırmalı kimyasal dozaj sistemi.Tüm konteynerlerde özel izolasyon, yangın alarm sistemi, yer kaplaması ve klima bulunmaktadır.

Çoklu Evaporatörlü Tuzsuzlaştırma Sistemi

Projenin amacı, deniz suyundan distilasyon yöntemiyle su elde ederken çevrim içerisine eklenen absorbsiyonlu ısı pompası sayesinde harcanan enerjinin %45 azaltılması ve soğutma olarak kullanılan deniz suyunun ısıtma oranı azaltılmasıdır. Bu sayede hem denizdeki ekolojik denge korunmuş olup hem de aynı enerji ile %90 daha fazla temiz su elde edilecektir.

Ultrafiltrasyon ve Ters Ozmoz Sistemi (184 m3h Toplam Uretim Kapasitesi)

Teknik Özellikler : Ultrafiltrasyon : 115 m3h üretim kapasiteli 2 ünite bulunmaktadır. IPC Scada üzerinden izlenebilmekte ve kontrol edilebilmektedir. Geçmişe dönük veri kaydı ve grafiklendirme mümkündür. Ters Ozmoz : 92 m3h üretim kapasiteli 2 ünite bulunmaktadır. IPC Scada üzerinden izlenebilmekte ve kontrol edilebilmektedir. Geçmişe dönük veri kaydı ve grafiklendirme mümkündür.

Translate »